Healing

In mijn healingsessies zorg ik ervoor dat jouw energie weer gaat stromen door eventuele blokkades vrij te maken en je chakra’s weer zoveel mogelijk in balans te brengen.

Aura

Ieder levend wezen is voorzien van een natuurlijk onzichtbaar schild. Dit schild/energieveld staat beter bekend als de aura. Hierdoor heeft iedereen zijn eigen karakteristieke uitstraling.

Je aura is opgebouwd uit zeven verschillende lagen welke in verbinding staan met een van de zeven hoofd chakra’s. Wanneer je aura wat deukjes opgelopen heeft, wordt er meer negatieve energie doorgelaten dan de bedoeling is wat kan resulteren in lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

Chakra

Chakra’s zijn energiewielen en trekken kosmische energie aan en geven ook weer energie af waardoor je in staat bent dingen te ondernemen op fysiek en spiritueel niveau. In je lichaam bevinden zich honderden chakra’s. De zeven grootste bevinden zich langs de werkvelkolom, beginnend bij je stuitje en eindigend bij je kruin.

Elk chakra correspondeert met een endocriene klier en orgaan in het fysieke lichaam en zijn dus van wezenlijk belang voor het goed functioneren van je lichaam en voor je algehele gevoel van welbevinden. Wanneer een chakra geblokkeerd raakt, zal dit zijn weerslag hebben op de andere chakra’s omdat de energie niet meer vrijelijk kan stromen.

Heb je klachten of ongemak van allerlei (onverklaarbare) lichamelijke pijntjes, vermoeidheid, neerslachtigheid, stemmingswisselingen, angsten, depressie, je niet goed aan kunnen passen, je niet in balans voelen etc. kies dan voor een paar healingsessies. Aan de hand van je klachten of ongemakken stel ik vast wat er voor jou nodig is om je energie weer te laten stromen waardoor jij je weer energieker gaat voelen, lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

De healing kan in combinatie met Bach bloesems en edelstenentherapie om zo het zelf genezend vermogen van je lichaam te ondersteunen.

Boek een healingsessie

Wil je direct aan de slag met een healingsessie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.