Amanda Vermeul

Hi, mijn naam is Amanda Vermeul. Als meisje van zes jaar had ik altijd al het idee dat wij mensen niet voor niets op de wereld gezet zijn en dat er meer is tussen hemel en aarde. Er was in die tijd nog geen internet om informatie op te zoeken en wist niet zo goed wat ik met dit “weten” aan moest.

NLP coach opleiding

Halverwege mijn dertigste begon het weer te knagen dat er iets ontbrak in mijn leven ondanks dat het verder allemaal lekker liep. Ondertussen kwam ik wat meer in contact met een vrouwelijke collega van mij doordat we beiden in een coachtraject zaten. Een aantal jaren later vertelde ze mij dat ze een NLP coach opleiding deed. Ze beschreef dingen waarbij ik gelijk zo iets had van, ja! Dit is waar ik jaren naar op zoek was!

Ik heb mij toen ook ingeschreven om deze NLP coachopleiding te gaan doen. Ik ben hierdoor veel bewuster in het leven gaan staan. Bewuster de zin van: van denken naar voelen, bewuste keuzes maken in wat ik wil, waar word ik blij van, wat geeft mij energie? Ik werd hier zo enthousiast van dat ik mij verder ben gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en het spirituele.

Kennis overbrengen

Zo heb ik een cursus intuïtief en persoonlijke kracht gedaan, aura- en chakrahealing, thuis in je vrouw zijn wat te maken heeft met lichaamsbewustzijn. Daar naast volg ik met regelmaat workshops op dit gebied en lees ik er veel over. Na enige tijd merkte ik dat ik mijn kennis met passie aan de mensen kon vertellen, op een manier dat zij er ook wat mee gingen doen en er ook blij van werden.

Het kan niet anders dan dat DIT mijn missie is: Kennis overbrengen op mensen zoals jij! Samen gaan we aan de slag om jou weer in je kracht laten staan en je dusdanig te laten groeien voor hoever dat voor jou past!