Wist je dat het universum constant met jou in gesprek is?
Het universum spreekt met jou op allerlei manieren. Via een persoon, een gebeurtenis of zelfs soms middels een ziekte.
Het leven kun je zien als een leerschool of (spirituele)reis. De dingen die in je leven gebeuren, de mensen die je tegenkomt… Het zijn tekenen vanuit het universum om jou iets te leren, te waarschuwen en of je te laten zien wanneer je op het juiste pad zit.

Bewustwording

Wanneer je je meer bewust wordt van de signalen/gebeurtenissen in je leven dan zul je merken dat er hele mooie en of bijzondere dingen gaan gebeuren.

Universum in gesprek met mij

Zo is het universum de laatste tijd nu ook druk met mij  in gesprek….. Half 2017 besloot ik voor mijzelf te beginnen. In het vierde kwartaal 2017, nam ik actie om met een coach aan de slag te gaan om mij verder op weg te helpen.
In januari 2018 zette ik deze FB pagina op en in maart gaf ik opdracht om een website te laten maken.
Van deze hele onderzoeksfase en acties, kreeg ik ontzettend veel energie. Zoveel energie, dat ik niet wist dat dat bestond! Een teken van het universum om hier vooral mee door te gaan.
Deze week kwam mijn website online en afgelopen zaterdag ging ik naar cursus en kwam daar, na haar vier jaar niet gezien te hebben, mijn mindfulness trainster tegen.
We hadden zo even een praatje vlak voor onze cursus. Zij vertelde dat ze gezien had dat ik bezig was om ook voor mezelf te beginnen. Einde van het gesprek vroeg ze of ik al een ruimte had en als ik dat nog niet had, dat we die dan misschien samen konden delen!! Nou, betere timing is er niet, nu ook net mijn website online staat .
Herken jij de gesprekken die het universum met je voert?