Zaterdag heb ik mijn eerste helende reis mogen meemaken. En wat een effect heeft dit!! In de helende reis ga je op zoek in je onderbewuste, laag voor laag. Want steeds zit daar weer iets onder. Uiteindelijk komt je erachter wat je tegenhoudt of wat je fysieke of emotionele blokkades zijn waardoor je niet volledig kan zijn wie je wilt zijn.

 

Ontgifting

Deze helende reis werkt tevens als een soort ontgifting omdat je cellen al deze gegevens uit het verleden heeft opgeslagen.
Door het inzicht wat je tijdens de reis krijgt, zullen je cellen zich uiteindelijk weer gaan vormen zoals ze ooit waren. Daarna is er een vergevingsfase, waarin je oprecht iemand iets vergeeft of iets echt los gaat laten.

 

Ruimte en liefde

Tijdens de helende reis heb ik zoveel ruimte en liefde in en om mijn lijf mogen ervaren!! Ik heb mooie inzichten gekregen en voel mij bevrijd!. Ik heb mogen voelen dat er geen tekorten of beperkingen zijn. Ik mag zijn wie ik ben. En alles is er al in overvloed!